Tour - Vores Forening

En milepæl for fællesskabet: Over 2.000 kolonihaver vælger Vores Forening

Vores Forening hilser over 2.000 kolonihaver velkommen og fejrer endnu et år med vækst og nye foreninger.

Kasper Frandsen
31/10/2023
Nyheder

Vores Forening har altid stræbt efter at styrke og forene ejer-, andelsbolig- og haveforeninger gennem vores intuitive og brugervenlige platform. Vores mission er at gøre det administrative arbejde lettere, så foreningerne kan fokusere på det, der virkelig betyder noget: deres fællesskab.

I denne måned fejrer vi en betydningsfuld milepæl, idet over 2.000 kolonihaver nu har valgt Vores Forening som deres foretrukne administrationsværktøj. Denne artikel vil dykke ned i historien bag vores vækst, udforske, hvad der gør Vores Forening til et attraktivt valg for kolonihaver, og se fremad mod de spændende ting, der er i vente for vores platform og dens brugere.

Rejsen fra MinEjerforening til Vores Forening

Vores Forening startede oprindeligt som MinEjerforening, en platform dedikeret til at støtte ejerforeninger i deres daglige administration. Vi indså dog hurtigt, at vores værktøjer og ressourcer også kunne gøre en markant forskel for andelsbolig- og haveforeninger. Det blev startskuddet til en omfattende transformation og i sidste ende et navneskifte til Vores Forening.

"Vi ville skabe et hjem for alle typer af boligforeninger, og det krævede, at vi tænkte større. Vores Forening reflekterer den inklusivitet og den åbenhed, som vi stræber efter i vores arbejde," forklarer Kasper Frandsen, direktør for Vores Forening.

Med denne ændring har vi kunnet byde et endnu bredere spektrum af foreninger velkommen og i sidste ende styrke det fællesskab, vi er så stolte af at være en del af.

Værdien af Vores Forening for kolonihaver

Vores Forening har etableret sig som en afgørende partner for kolonihaver over hele landet, idet vi leverer en service, der transformerer måden, hvorpå de håndterer deres daglige opgaver. Med et stærkt fokus på brugervenlighed og effektivitet, gør vores platform det muligt for haveforeningerne at bevare kontrol og overskuelighed, selv i de mest travle perioder.

Kasper Frandsen, direktøren for Vores Forening, understreger vigtigheden af dette: "Vores mission har altid været at frigøre tid for de frivillige kræfter i foreningerne, så de kan fokusere på det, der virkelig betyder noget - at skabe stærke og levende fællesskaber. Vores platform er designet til netop dette formål."

Gennem funktioner som nem medlemsadministration, automatiseret opkrævning af haveleje og et sikkert dokumentarkiv har Vores Forening vist sig at være en uvurderlig ressource for kolonihaver. Disse værktøjer bidrager ikke kun til en mere strømlinet administration, men også til en stærkere og mere velorganiseret foreningsstruktur.

"Vi ser tydeligt, hvordan kolonihaverne trives, når de har de rette værktøjer ved hånden. Det er utroligt givende at vide, at Vores Forening spiller en rolle i den positive udvikling," siger Kasper Frandsen.

Ved at vælge Vores Forening vælger kolonihaverne en partner, der forstår deres unikke udfordringer og behov, og som konstant arbejder for at udvikle og forbedre vores service, så den altid møder foreningernes forventninger.

Et dedikeret værktøj til haveforeninger

I takt med at flere og flere kolonihaver har valgt at bruge Vores Forening, har vi sat gang i arbejdet med at udvikle en version af platformen, der er særligt tilpasset haveforeningernes behov. Dette initiativ er et direkte resultat af den feedback og de indsigter, vi har fået fra de mange haveforeninger, som allerede er en del af Vores Forening.

"Vi lytter altid til vores brugere og stræber efter at forstå deres specifikke behov. Det er vigtigt for os at levere en service, der ikke bare møder, men overgår forventningerne," forklarer Kasper Frandsen.

Den tilpassede version af Vores Forening til haveforeninger vil indeholde specifikke funktioner og værktøjer, der adresserer de unikke aspekter ved at drive en haveforening. Dette inkluderer specialdesignede kontoplaner, begreber og funktioner, der er skræddersyet til at håndtere de særlige udfordringer og opgaver, som haveforeningerne står over for.

"Vores mål er at gøre administrationen så gnidningsløs som muligt for haveforeningerne. Vi ønsker at give dem tid tilbage, så de kan fokusere på det, de brænder for – at skabe blomstrende fællesskaber og skønne grønne oaser," siger Kasper Frandsen.

Med denne udvidelse af Vores Forening ser vi frem til at støtte endnu flere haveforeninger og bidrage til at styrke det danske havefællesskab. Vores engagement i haveforeningerne er et tydeligt bevis på vores dedikation til at skabe løsninger, der gør en forskel og bidrager positivt til vores brugeres hverdag.

Velkomst til medlemmer af kolonihaveforbundet

Vi vil gerne give en særlig velkomst til de mange haveforeninger, der er medlemmer af Kolonihaveforbundet og som har valgt at bruge Vores Forening. Jeres beslutning om at skifte til vores platform er en stor tillidserklæring, og vi er beærede over at få muligheden for at støtte jeres arbejde.

Kasper Frandsen, vores direktør, understreger vigtigheden af dette samarbejde: "At så mange medlemmer af kolonihaveforbundet har valgt Vores Forening, er noget vi er utroligt stolte af. Det bekræfter os i, at vores platform lever op til behovene hos haveforeningerne og gør en reel forskel for dem."

Vores team er fuldt dedikeret til at sikre, at overgangen til Vores Forening bliver så gnidningsfri som muligt for alle de nye medlemmer. Vi har udviklet en række ressourcer og værktøjer, der er designet til at hjælpe jer med at få mest muligt ud af platformen fra dag ét.

Engagement og fremtidige udviklinger

Engagementet fra haveforeningerne har været overvældende, og det er et klart signal om, at der er et stort behov for en platform som Vores Forening. Vi har med glæde kunnet imødekomme dette behov, og vi ser frem til fortsat at støtte og styrke haveforeningerne i deres vigtige arbejde.

Kasper Frandsen uddyber: "Vores engagement i haveforeningerne er en naturlig forlængelse af vores mission om at støtte de lokale fællesskaber. Vi ser et enormt potentiale i at udvikle vores platform yderligere for at imødekomme de særlige behov, som haveforeningerne har."

Fremtiden ser lys ud, og vi er allerede i fuld gang med at planlægge nye funktioner og forbedringer, der vil gøre Vores Forening endnu mere relevant og værdifuld for haveforeningerne. Vi er dedikerede til at være en aktiv partner og bidrage med løsninger, der gør en forskel.

"Vi ser frem til at fortsætte vores arbejde og udvikle Vores Forening i takt med, at haveforeningernes behov vokser og ændrer sig. Vi er her for at støtte dem og bidrage til deres succes," afslutter Kasper Frandsen.

Tak til hver eneste forening, der har valgt Vores Forening. Vi ser frem til mange flere år med vækst, udvikling og samarbejde. Lad os sammen skabe en lys og stærk fremtid for alle vores fællesskaber.